Vind de dichtstbijzijnde garage

Terug

Vertrouwen

Omdat uw vertrouwen afhangt van ons vakmanschap, onze transparantie en ons engagement, mobiliseren onze teams zich elke dag om u tevreden te stellen en u kwaliteitsvolle prestaties te garanderen voor de beste prijs.

Bij EUROREPAR Car Service geven wij advies, informatie en wij zoeken samen naar een oplossing. In geval van een interventie leggen wij u systematisch de werken en het detail van de factuur uit, op een volledig transparante wijze.

Het gamma wisselstukken van Eurorepar dekt bijna alle Europese wagens. Voor deze onderdelen die voldoen aan het technische lastenboek van de constructeurs inzake kwaliteit en prestaties geldt er een jaar garantie, net als op het werk, en 2 jaar voor de batterijen, de uitlaten, de schokdempers en de ophangingsinrichting.

EUROREPAR Car Service dekt alle bevoegdheidsdomeinen: olie verversen, banden, remmen, ophanging, uitlaat, distributiekit, defecten opsporen, algemene mechanica, altijd volgens de aanbevelingen van de constructeur.
De gekwalificeerde technici van het EUROREPAR Car Service-net zijn in eerste instantie bekommerd om uw veiligheid en uw tevredenheid, ongeacht het merk van uw wagen. Vertrouwen is niets zonder blijken van vertrouwen …

icon-gear