Vind de dichtstbijzijnde garage

Terug

Mechanica Mechanica

In het EURO REPAR CAR SERVICE-netwerk zijn alle interventies aan uw wagen mogelijk, ongeacht het merk

 

Bij EUROREPAR Car Service zijn alle interventies aan uw wagen mogelijk, met een gepersonaliseerde opvolging, tips en altijd een goede verhouding van kwaliteit/competentie/prijs die het verschil maakt!

 

In geval van een defect, van breuk of na een ongeval biedt EUROREPAR Car Service gedurende de hele levensduur van uw wagen knowhow om snel en efficiënt op te treden.

 

Dankzij onze perfecte kennis van uw wagen, ongeacht het merk, kunnen de meeste belangrijke mechanische interventies gebeuren binnen ons netwerk: versnellingsbak, koppeling, waterpomp, afkoeling, alternator, laadcircuit, ontsteking, starter, alterno-starters, elektronica in de wagen …

 

Het hele EUROREPAR Car Service-net is ook uitgerust met performante tools waaronder een specifieke tool voor analyse bij meerdere merken die meer dan 35.000 modellen dekt om de defecten aan uw wagen op te sporen. De teams die voor u klaar staan zijn echte mechanica-kenners die regelmatig opleidingen volgen over de meest recente technologieën.

 

Het advies Eurorepar Car Service

  • In geval van een botsing, een lichte aanrijding of een mechanisch defect kunt u rechtstreeks contact opnemen met het EURO REPAR CAR SERVICE-net via internet om een afspraak te maken.

Uw vragen

Ja. Het hele EURO REPAR CAR SERVICE-systeem is uitgerust met performante en aangepaste tools, met een specifieke analysetool voor meerdere merken die meer dan 35 000 modellen dekt alsook toegang biedt tot alle vereiste technische en methodologische informatie om te werken aan uw wagen, ongeacht het merk en het type interventie. En in geval van een defect of van een ongebruikelijke  herstelling, kunt u beschikken over de technische multimerkenbijstand van onze teams om het probleem efficiënt op te lossen.

icon-gear