Vind de dichtstbijzijnde garage

Terug

Nazicht Nazicht

Een nauwkeurig nazicht van de essentiële punten en het vervangen van de slijtage-onderdelen volgens de richtlijnen van de constructeur.

Om de levensduur van je wagen te verlengen, je veiligheid te verzekeren, minder te verbruiken en meer te besparen, is het essentieel om je wagen regelmatig te laten nakijken en te onderhouden. Valt hij nog onder de garantie? Door je wagen te laten nakijken bij EUROREPAR Car Service, behoud je de fabrieksgarantie!


 

Onze technici beschikken over alle vereiste vaardigheden, nieuwste technologieën en technische informatie om het onderhoud van je wagen uit te voeren volgens de constructeursvoorschriften.


 

Onze diensten


 

Tijdens het nazicht kijken onze experts meerdere essentiële veiligheidspunten na. Indien nodig, vervangen ze ook bepaalde onderdelen.


 

 • Diagnose van de elektronische controlesystemen

 • Visuele controle van de remmen, stuurinrichting, banden, verlichting

 • Verversing van de motorolie

 • Vervanging van de oliefilter

 • Aftappen van de dieselfilter

 • Vervanging van bepaalde onderdelen in functie van de kilometerstand en zoals voorzien door de fabrikant (bv. schokdempers of transmissieriem)

 • Controle van de batterij

 • Vervanging van de remvloeistof indien nodig

 • Updaten van de onderhoudsmelding


 


 


 

Met meer dan 150 garages in België vind je altijd een EUROREPAR Car Service in je buurt, wat er ook gebeurt.


 

Het advies Eurorepar Car Service

 • Naargelang uw rijstijl, de frequentie en het gebruik van uw wagen, kunnen de veiligheidselementen ontregeld geraken en sneller verslijten. Tussen twee nazichtbeurten dient u uw wagen te laten nazien bij EURO REPAR CAR SERVICE.

 • Het oliepeil van de motor, de staat van uw banden, de goede werking van de ruitenwissers en de verlichting moeten heel frequent nagezien worden, tussen de onderhoudsbeurten.

 • In geval van een wagen met een nog lopende garantie,  kan het zo zijn dat indien een aanbevolen nazicht niet gebeurt, die garantie komt te vervallen. De technici van het netwerk EURO REPAR CAR SERVICE beschikken over alle technische informatie en bezitten alle vereiste competenties om uw nazicht uit te voeren overeenkomstig en volgens de richtlijnen van de constructeur.

Uw vragen

Natuurlijk! EURO REPAR CAR SERVICE beschikt over een heel performante analysetool voor verschillende merken die zowat de totaliteit van de wagens die rondrijden in Frankrijk dekt , ongeacht hun merk en hun ouderdom, en die de mogelijkheid biedt om een analyse te maken en de staat van uw voertuig te controleren. Zelfs bij een hoge kilometerstand raden de constructeurs regelmatige controles aan en raden ze aan om slijtageonderdelen te vervangen: remmen, schokdempers, uitlaat, distributieriem , koppeling … Bij EURO REPAR CAR SERVICE dekken de onderhoudsplannen en de specifieke methodes volgens de aanbevelingen van de constructeur meer dan 35.000 modellen! Uiteraard zullen wij u laten weten in hoeverre het relevant is om bepaalde interventies te doen, gezien de ouderdom en de staat van uw wagen.

Ja. Bij EURO REPAR CAR SERVICE worden de wagens nagezien en hersteld door gekwalificeerde technici volgens de methodes en de aanbevelingen van de constructeur, hetgeen desgevallend de mogelijkheid biedt om de originele garantie van uw wagen te behouden. Het onderhoudsboekje wordt eveneens aangevuld om u de mogelijkheid te bieden om vlot de uitgevoerde en toekomstige handelingen met betrekking tot uw wagen op te volgen. Het is ook een erkende vorm van garantie die ervoor zal zorgen dat de wagen vlotter kan worden verkocht.

Geen enkel probleem! De meest recente wagens zijn inderdaad veel complexer, omdat ze uitgerust zijn met de laatste gesofisticeerde technologieën, die vaak elektronisch worden beheerd. Bij EURO REPAR CAR SERVICE wordt het gekwalificeerde personeel regelmatig opgeleid inzake deze nieuwe technologieën. Bovendien worden de analysetools en nazicht- en herstelmethodes heel regelmatig geactualiseerd. In geval van een ingewikkeld defect, leidt een technische multimerken-ondersteuning tot een positief resultaat.

icon-gear