Vind de dichtstbijzijnde garage

Eurorepar Reliance AllSeason

De gloednieuwe Eurorepar Reliance AllSeason band is er eindelijk!

 

 

Je banden verwisselen in de winter en zomer? Dat is een klus die je wel eens uit je agenda zou mogen schrappen vanaf 2024! De nieuwe Eurorepar Reliance AllSeason band beschikt namelijk over vooruitstrevende technologie die alle voordelen van winter- en zomerbanden verenigt in één enkele band. Wil je jezelf een bezoek aan je garage besparen bij elke seizoenswissel? Dan is de nieuwe Eurorepar Reliance AllSeason band de ideale oplossing.

 

Op een nat wegdek behaalt de Eurorepar Reliance AllSeason band het B-label. Zijn vele laterale groeven verlenen hem een optimale veiligheid en zorgen voor een betere afvoer van het water. Zo krijg je een betere grip op de weg en vermijd je de beruchte aquaplaning!

 

Voor sneeuw of ijzel beschikt de Eurorepar Reliance AllSeason band over laterale groeven in V-vorm die een grip bieden die even goed presteert als een sneeuwband. Met deze vierseizoenenband met 3PMSF-kwalificatie rij je in elk seizoen vlot de bergen in, geheel conform de regelgeving die geldt in bepaalde landen met winterbeperkingen.

 

De rest van het jaar garandeert de hoek van de laterale groeven een optimale remkracht, ongeacht de weersomstandigheden waarmee je doorheen het jaar te maken krijgt.

 

Ben je bang dat vierseizoenenbanden sneller slijten dan gemiddeld? Maak je geen zorgen. De Eurorepar Reliance AllSeason band is namelijk uitgerust met twee soorten 3D-lamellen. Die voorkomen abnormale slijtage van de band en behouden zijn prestaties in elk seizoen.  Met zijn prijs-kwaliteitverhouding en maximale veiligheid is de Eurorepar AllSeason-band ook op lange termijn een betere economische keuze.

 

Deze in Europa ontwikkelde en geproduceerde Eurorepar Reliance AllSeason band wordt je aangeboden in 23 maten, van 14 tot 19 inch. Dat maakt hem compatibel met de meeste modellen op de markt, van de stadswagen tot de SUV.

 

Dankzij deze ruime maatkeuze vind je dus vast de Eurorepar Reliance AllSeason band die perfect bij jouw wagen past!

icon-gear